dentsu aegis network

NORWAY

Digitale resultater

Vi i iProspect er ikke bare eksperter på ulike typer av digital markedsføring. Vi er også opptatt av å sette det hele sammen til en helhet. Med kundene i sentrum formulerer vi enkle og effektive strategier som skaper kontakt med mennesker i ulike kanaler. Dette skaffer kundene våre konkrete konkurransefortrinn som igjen gir målbare resultater. Er dere klar til å utnytte mulighetene i vår digitale hverdag?

Netcom – Øke synligheten og posisjonen i Google

NetCom – Lanseringen av en ny digital strategi

NetCom ønsket en digital strategi som kunne ta dem til nye høyder. Dette var spesielt viktig for å ta eierskap til viktige søkeord med meget høy konkurranse.

Vi i iProspect tok raskt imot utfordringen. Ett av spørsmålene vi stilte oss var hvordan bedriften kunne få økt synlighet og posisjon i Google. Samtidig ønsket vi å se nærmere på hvordan bedriften kunne utnytte samtlige kanaler innen digital markedsføring. 

Nøkkelen til suksess var en «always-on» strategi med fokus på fleksibilitet, kontinuerlig optimalisering og testing av taktisk annonsering. I oktober 2014 sto iProspect sine PPC-aktiviteter for hele 22% av NetComs totale inntekter.

Les mer

  • ENGASJERTE MEDARBEIDERE

    50ENGASJERTE MEDARBEIDERE

  • KONTORER

    2KONTORER