dentsu aegis network

NORWAY

Tilgjengelighet

Vi anerkjenner viktigheten av å tilby en nettside som er inkluderende og tilgjengelig for alle brukergrupper. Denne siden forklarer:

  •          Vår fremgangsmåte for å gjøre denne nettsiden tilgjengelig;
  •          Funksjonene som benyttes for å øke sidens tilgjengelighet;
  •          Hva du skal gjøre dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger til oss.

Tilnærming

Vi mener denne nettsiden møter, eller overskrider, kravene til nivå A i World Wide Web Consortium Web Accessibility Initiative (WCAG WAI) 2.0 guidelines.

Tilgjengelighetsfunksjoner

TASTATURTILGANG

Vi har benyttet «hopp til hovedinnhold» -lenker for å gi direkte tilgang etter navigasjonsmenyen til sidens hovedinnhold.

TEKSTSTØRRELSE

Du kan endre tekststørrelsen ved å bruke nettleserens tekstjustering: Vis - Tekststørrelse.

ALTERNATIV TEKST FOR BILDER

Alle bilder er gitt passende alternativ tekst.

OVERSKRIFTSELEMENTER

HTML-overskriftselementer er brukt for å representere sidestruktur, støtte hjelpeteknologier som tillater sidenavigering mellom overskrifter.

LENKETEKST

Alle hyperlenker skal være forståelige når de leses utenfor sammenhengen, og hyperlenker er klart presentert i en annen tekststil enn den normale brødteksten.

UAVHENGIGHET AV JAVASCRIPT

Der JavaScript eller annen skript er benyttet til navigering eller funksjonalitet, er en alternativ mekanisme på plass i tilfelle nettleseren din ikke støtter disse skriptene.

FARGEKONTRAST

Vi har sjekket tekst- og bakgrunnsfargekombinasjoner for å sikre at det er nok kontrast, og vi har også sørget for at informasjonsreferanser ikke kun er i farge.

STILARK

Vi har brukt Cascading Style Sheets (CSS) for å kontrollere hvordan sidene vises, og har brukt korrekt strukturert markering for innhold. Dersom stilark ikke støttes eller er slått av, er informasjonen på siden fortsatt tilgjengelig og kan leses.

AKSJEPRISGRAF

Vi har lagt ut en versjon av aksjeprisgrafverktøyet vårt med stor tekst. Vi har også en versjon av aksjeprisgrafverktøyet for brukere som er fargeblinde, der vi benytter farger som gir tilstrekkelig kontrast. Den tekstbaserte versjonen er også tilgjengelig.

Spørsmål og tilbakemelding

Dersom du har vanskeligheter med å få tilgang til informasjon på denne nettsiden, eller dersom du har tilbakemeldinger til oss, vil vi gjerne høre fra deg. Vennligst kontakt oss.