dentsu aegis network

NORWAY

Dentsu Aegis Network ledergruppe

Paal Fure

Paal Fure

CEO Dentsu Aegis Network Norge

Paal Fure er konsernsjef for Dentsu Aegis Network Norge. Han startet sin karriere som markedsanalytiker og trendforsker i MagicHat i McCann i 1995, før han tre år senere startet det legendariske analyse- og strategibyrået Bengal Consulting. I 2006 begynte Fure som direktør i Vizeum og etter fire år med fantastisk vekst, tok han oppgaven med å restrukturere iProspect for å ta den førende posisjonen byrået nå har. I 2010 startet Fure på oppdrag fra Aegis Media kommunikasjonsbyrået Isobar, også dette med stor suksess. I 2012 ble Fure utnevnt som ny leder i konsernet Aegis Media i Norge. Etter at japanske Dentsu kjøpte Aegis Media i 2013 har Fure vært sjef for Dentsu Aegis Network, og styreleder i konsernets selskaper. I perioden 2014 til 2016 var Fure nordisk sjef i Dentsu Aegis Network. Fure er utdannet ved Norges Markedshøgskole.

Fredrik Taranger

Fredrik Taranger

CFO og COO Dentsu Aegis Network Norge

Fredrik har sin bakgrunn fra IT- og mediebransjen. Han startet sin karriere hos Hewlett Packard som Financial Analyst før han ble finansdirektør i et norsk programvareselskap. Før han kom til Dentsu Aegis Network som CFO i oktober 2012, jobbet Fredrik med Corporate Business Development i Amedia, den største lokale medieeier i Norge. Fredrik har en Mastergrad i økonomi fra Handelshøyskolen BI.

Pelle Stensson

Pelle Stensson

Administrerende Direktør Dentsu Aegis Network Norge AS

Pelle er Administrerende Direktør for Dentsu Aegis Network Norge AS. Han har 17 års erfaring fra markedsføringsbransjen og har i disse årene vært med på å utvikle markeds-, kommunikasjons- og mediestrategier for en rekke store kunder i inn- og utland. I tillegg har han holdt et antall foredrag blant annet om hvordan effektive kjedekonsepter kan skapes og utvikles. Før Pelle overtok stillingen som administrerende direktør var han byråleder for Carat, hvor han arbeidet med å utvikle byrået men i  tillegg var svært aktiv som strategisk rådgiver for en rekke kunder. Han er utdannet fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i internasjonal markedsføring og analyse. Som tidligere idrettsutøver liker han å trene og holde seg i form med løping, tennis, ski og andre aktiviteter.

Harald Eide-Fredriksen

Harald Eide-Fredriksen

Medie-og forhandlingsdirektør i DAN Norge og Leder av Amplifi

Harald startet sin yrkeskarriere i 1993 og har siden hatt ulike operasjonelle roller og lederansvar. Mesteparten av hans yrkesaktige liv har han tilbrakt i GroupM, der han i 10 år var administrerende direktør i mediebyrået MEC og var ansvarlig for medieforhandlinger for noen av landets største annonsører. Harald har i flere perioder vært viktig og aktiv i både Mediebyråforeningen og Mediaforum. Harald har siden 2015 vært medie- og forhandlingsdirektør i Denstu Aegis Network, hvor han leder medieforhandlingene med de viktigste og mest krevende kundene våre, samtidig som han sørger for faglig utvikling på området. Harald er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), hvor han skrev sin hovedoppgave om forhandlinger.

Stian Jansen

Stian Jansen

Administrerende Direktør i Carat Norge

Stian er Administrerende Direktør for Carat Norge og har det overordnede ansvaret for kunder, ansatte, faglig utvikling innovasjon og økonomiske resultater. Stian er en erfaren mediebyråmann, med 17 års erfaring fra mediebransjen innen ulike selskaper og roller. Han har erfaring med kunder innenfor de aller fleste bransjer og har vært (og er) kundeansvarlig for noen av Norges største selskaper. Han har en passion for mediefaget og er opptatt av at alle som jobber i Carat skal ha, og vise det samme overfor våre kunder og samarbeidspartnere hver dag. Stian sin kjernekompetanse er kundeledelse, strategi, medieforhandlinger samt organisering og drift av kundeteam. Stian er aktiv i mediebransjen, og leder og deltar i flere ulike fag- og bransjeforum.

Christian Fure

Christian Fure

Administrerende Direktør i iProspect

Christian har 10 års erfaring med digitale medier og har jobbet med noen av Norges største merkevarer. I dag leder han Norges ledende performance marketing-miljø i iProspect som skal befeste sin posisjon ytterligere med å jobbe enda bredere og dypere med performance kanaler. Tidligere har Christian ledet Vizeum sin vekst innen digitale medier i 8 år. De siste 2 årene har han jobbet i Dentsu Aegis Network med å strukturere kompetanse og organisasjonen for en enda mer digitalisert fremtid. Christian innehar også rollen som Group Digital Director for Dentsu Aegis Network og er dermed fortsatt med å sørge for at gruppen har den beste kompetansen innen digital marketing.

Lars Ragnar Kristiansen

Lars Ragnar Kristiansen

Administrerende Direktør i Isobar Norge

Lars er adm.dir. for Isobar Norge. Han har 20 års erfaring innen digitale medier, marketing og strategi, og har hatt ulike ledende roller på både kunde- og byråsiden. Lars har erfaring innenfor mange bransjer, og har jobbet som kundeansvarlig for noen av Norges største selskaper. I tillegg til å bruke tiden på å utvikle Isobar som byrå jobber han aktivt som rådgiver på flere av Isobars kunder. Han er utdannet Master of Marketing Management fra Handelshøyskolen BI.

Øystein Larbøl

Øystein Larbøl

Byråleder MKTG Norge

Øystein er byråleder for Marketing Activation-byrået MKTG. Han jobbet i mange år som medieselger innenfor rubikk, radio og TV før han etablerte eventmarketingbyrået Eventcompagniet, som han drev i 15 år. Han har også jobbet med oppstarter innenfor activationbaserte PR- og digitale løsninger. Øystein har en stor interesse for friluftsliv og har jobbet som konsulent for DNT, hvor han blant annet startet opp turkonkurransen Marka24. Øystein begynte i Dentsu Aegis Network i 2016, og tok over som leder av MKTG i 2017. Som leder av MKTG Norge skal han bygge og utvikle det som vil være et av de mest spennende og nyskapende miljøene innenfor experiential marketing i Norge. Han er utdannet fra Norges Markedshøgskole.