dentsu aegis network

NORWAY

Dentsu Aegis Network ledergruppe

Paal Fure

Paal Fure

CEO Dentsu Aegis Network Norway

Paal er CEO i Dentsu Aegis Network Norge, og har det overordnede ansvaret for forretningsutvikling, oppkjøp og nordiske synergier. Han har i mange år vært ansett som en av Norges fremste trendanalytikere og er en etterspurt tungvekter innen marketingstrategi og fremtidsorientering.

Pelle Stensson

Pelle Stensson

President Dentsu Aegis Network Agency Group Norway

Pelle er president for hele den norske byrågruppen inkludert våre spesialistfunksjoner, og har hovedansvaret for drift, strategisk utvikling og talent- og kundeutvikling. Pelle har lang og bred erfaring innen utvikling og markedsposisjonering for flere av våre største norske og internasjonale annonsører. Han er også en etterspurt foredragsholder innenfor forbrukeratferd, markedsføring og retailutvikling.

Fredrik Taranger

Fredrik Taranger

CFO Dentsu Aegis Network Norway

Fredrik er finansdirektør og leder konsernstaben, hvilket innebærer ansvar for økonomi, IT, administrasjon, forretningsutvikling og leverandøravtaler. Før han kom til Dentsu Aegis Network, jobbet Fredrik med Corporate Business Development i Amedia. Han har sin bakgrunn fra IT- og mediebransjen.

Kristine Lloyd

Kristine Lloyd

HR Manager Dentsu Aegis Network Norway

Som HR-manager arbeider Kristine med å utvikle ansatte og ledere, gjennom blant annet et omfattende Learning and Development-program, attraktive talentprogram og systematisk arbeid med medarbeiderutvikling. Kristine har lang og bred erfaring innen HR i privat og offentlige virksomheter, både nasjonalt og internasjonalt.

Stian Jansen

Stian Jansen

Managing Director Carat Norway

Stian er byråleder for det strategiorienterte fullservicebyrået Carat, som er spesialister innen strategi, innsikt, medieforhandlinger og mediekjøp, innholdsmarkedsføring, medieplanlegging, mobil, søk, sosiale medier, digitalt, datamangament, CRM og kundelojalitet, tv, radio og kino, utendørs og programmatisk. Stian er aktiv i mediebransjen, og leder og deltar i flere ulike fag- og bransjeforum.

Christian Fure

Christian Fure

Managing Director iProspect Norway

Christian er byråleder for Norges ledende Performance Marketing-byrå iProspect, som leverer tjenester innen søk, sosiale medier, video og display koblet opp mot søkemotoroptimalisering, konverteringsoptimalisering og webanalyse. På bakgrunn av sin kompetanse innen digital marketing, er han en ofte brukt ekspert i spørsmål om Performance Marketing.

Lars Ragnar Kristiansen

Lars Ragnar Kristiansen

Managing Director Isobar Norway

Lars er byråleder for det kreative kommunikasjon- og digitalbyrået Isobar, som leverer tjenester innen PR, content, social, digital, dynamiske bannere, design, marketing activation, og strategi. Lars har lang og bred erfaring innen digitale medier, marketing og strategi, og har hatt ulike ledende roller på både kunde- og byråsiden.

Øystein Larbøl

Øystein Larbøl

Managing Director MKTG Norway

Øystein er byråleder for Marketing Activation-byrået MKTG, som leverer tjenester innen sponsoring, shopper marketing, brand activation og experiental, events og poster production. Øystein har gjennom mange år jobbet med utvikling av merkevare- og markedsføringsevent, og dette gjør Øystein til en solid strategisk støttespiller i ulike event- og sponsorforum.

Harald Eide-Fredriksen

Harald Eide-Fredriksen

Trading director Dentsu Aegis Network Norway

Som medie- og forhandlingsdirektør leder Harald medieforhandlinger med de viktigste og mest krevende kundene i Dentsu Aegis Network, samtidig som han sørger for faglig utvikling på området. Harald har hatt ulike operasjonelle roller og lederansvar, og er en mye brukt ekspert i saker om forhandlinger og prognoser i det norske mediemarkedet.