dentsu aegis network

NORWAY

Dentsu Aegis Network ledergruppe

Paal Fure

Paal Fure

CEO Dentsu Aegis Network Norge og Norden

Paal er konsernsjef for Dentsu Aegis Network i Norge. Han er utdannet ved Norges Markedshøyskole (Nå en del av BI) og startet sin bane som markedsanalytiker og trendforsker i MagicHat innen McCann i 1995 og startet deretter det nærmest legendariske analyse og strategibyrået Bengal Consulting i 1998. Etter å ha avhendet den virksomheten ble Fure i 2006 ansatt som administrerende direktør i mediebyrået Vizeum innen det som da var Aegis Media Norge. Etter 4 års fantastisk vekst tok han oppgaven med å restrukturere iProspect for å ta den førende posisjonen byrået nå har. Med sine over 50 ansatte er iProspect nå en tydelig og attraktiv markedsleder i sin kategori. I 2010 startet Fure på oppdrag fra Aegis Media kommunikasjonsbyrået Isobar som nå er et unikt tverrfaglig og digitalt sentrert kommunikasjonsbyrå som teller over 30 ansatte. I 2012 ble Fure utnevnt som ny leder av Konsernet Aegis Media i Norge. Japanske Dentsu Inc. kjøpte i 2013 Aegis Media og skapte Dentsu Aegis Network som er et av verdens ledende byrånettverk. I 2014 ble han i tillegg valgt som nordisk sjef for Dentsu Aegis Network og er styreleder i konsernets selskaper Carat, Vizeum, Isobar, iProspect, psLive og Amnet. Med styreverv i Norsk Tipping, Gresvig, Moods of Norway og som rådgiver for blant andre Norwegian og NorgesGruppen er Fure en etterspurt tungvekter innen marketingstrategi og fremtidsorientering.

Fredrik Taranger

Fredrik Taranger

CFO og COO Dentsu Aegis Network Norge

Fredrik har sin bakgrunn fra IT- og mediebransjen. Han startet sin karriere hos Hewlett Packard som Financial Analyst før han ble finansdirektør i et norsk programvareselskap. Før han kom til Dentsu Aegis Network som CFO i oktober 2012, jobbet Fredrik med Corporate Business Development i Amedia, den største lokale medieeier i Norge. Fredrik har en Mastergrad i økonomi fra Handelshøyskolen BI.

Pelle Stensson

Pelle Stensson

Administrerende Direktør Dentsu Aegis Agency Group Norway AS

Pelle er Administrerende Direktør for Dentsu Aegis Agency Group Norge. Han har 17 års erfaring fra markedsføringsbransjen og har i disse årene vært med på å utvikle markeds-, kommunikasjons- og mediestrategier for en rekke store kunder i inn- og utland. I tillegg har han holdt et antall foredrag blant annet om hvordan effektive kjedekonsepter kan skapes og utvikles. Som leder for Carat jobber Pelle, naturlig nok, med å utvikle byrået men i tillegg er han svært aktiv som strategisk rådgiver på en rekke kunder. Han er utdannet fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i internasjonal markedsføring og analyse. Som tidligere idrettsutøver liker han å trene og holde meg i form med løping, tennis, ski og andre aktiviteter.

Harald Eide-Fredriksen

Harald Eide-Fredriksen

Medie-og forhandlingsdirektør i DAN Norge og Leder av Amplifi

Harald har fra 2015 vært gruppens medie- og forhandlingsdirektør, det vil si at han leder medieforhandlingene for våre viktigste og mest krevende kunder, samt sørger for den faglige utviklingen på området. I dette ligger også tett kontakt med våre viktigste mediepartnere, der målet er å ligge i forkant av utviklingen og skape enda bedre løsninger for våre kunder. Fra høsten 2015 har Harald også vært leder for den digitale planleggings- og innkjøpsavdelingen Amplifi. Harald startet sin karriere i 1993 og har siden hatt ulike operasjonelle roller og lederansvar. Mesteparten av hans yrkesaktive liv har han tilbragt i GroupM der han i 10 år var administrerende direktør i mediebyrået MEC, og også ansvarlig for medieforhandlinger for noen av Norges største annonsører. I tillegg har han i ulike perioder vært viktig og aktiv i både Mediebyråforeningen og Mediaforum. Av utdanning er han Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), der han blant annet skrev sin hovedoppgave om forhandlinger.

Stian Jansen

Stian Jansen

Administrerende Direktør i Carat Norge

Stian er Administrerende Direktør for Carat Norge og har det overordnede ansvaret for kunder, ansatte, faglig utvikling innovasjon og økonomiske resultater. 

Som leder for et av Norges ledende byråer med over 70 ansatte er det avgjørende at Stian sammen med resten av ledergruppen og de ansatte driver kontinuerlig innovasjon og faglig utvikling. Dette for å til enhver tid kunne tilby Carats kunder rådgivning som er med på å øke deres forretningsresultater.

Stian er en erfaren mediebyråmann, med 17 års erfaring fra mediebransjen innen ulike selskaper og roller.
Han har erfaring med kunder innenfor de aller fleste bransjer og har tidligere vært (og er) kundeansvarlig for noen av Norges største selskaper

Han har en passion for mediefaget og er opptatt av at alle som jobber i Carat skal ha, og vise det samme overfor våre kunder og samarbeidspartnere hver dag.

Stian sin kjernekompetanse er kundeledelse, strategi, medieforhandlinger og organisering og drift av kundeteam.
Stian er aktiv i mediebransjen og deltar i, og leder flere ulike fag- og bransjeforum

 

Christian Fure

Christian Fure

Administrerende Direktør i iProspect

Christian har 10 års erfaring med digitale medier og har jobbet med noen av Norges største merkevarer. I dag leder han Norges ledende performance marketing-miljø i iProspect som skal befeste sin posisjon ytterligere med å jobbe enda bredere og dypere med performance kanaler. Tidligere har Christian ledet Vizeum sin vekst innen digitale medier i 8 år. De siste 2 årene har han jobbet i Dentsu Aegis Network med å strukturere kompetanse og organisasjonen for en enda mer digitalisert fremtid. Christian innehar også rollen som Group Digital Director for Dentsu Aegis Network og er dermed fortsatt med å sørge for at gruppen har den beste kompetansen innen digital marketing.

Leder Isobar

Øystsein Larbøl

Øystsein Larbøl

Leder av MKTG Norge

Øystein leder MKTG